Alberdina Beerlinglaan 21 , EELDERWOLDE

€ 535.000

Alberdina Beerlinglaan 21 te Eelderwolde

Kunt u niet kiezen tussen landelijk of stedelijk wonen? Wilt u genieten van een fantastisch uitzicht over de landerijen en toch binnen 20 minuten op de Grote Markt zitten met een cappuccino? Dan bent u aan het goede adres bij de Alberdina Beerlinglaan 21. Deze riante vrijstaande villa is gelegen in de Tuinwijk van het plan âTer Borchâ te Eelderwolde. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette lanen, met veel groenvoorzieningen en ruime kavels. Recreatie mogelijkheden liggen letterlijk om de hoek, met het Paterswoldsemeer en het recreatiegebied Hoornse Plas, maar ook winkels liggen in de nabijheid. De woning kenmerkt zich door een zee van ruimte en licht, een kantoor op de begane grond en een ruime zolderverdieping. De kavel is bijna 500m² groot, u kunt de gehele dag heerlijk genieten van de zon. Op het naast gelegen speelveldje kunnen uw kinderen veilig spelen.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot meterkast, trapkast en toilet, de U-vormige woonkamer (ca.77m²), waarbij de vele ramen voor veel lichtinval zorgen, heeft een erker aan de voorzijde. De half open keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren is de ruim bezonnen tuin bereikbaar. Via de keuken is de tussenhal bereikbaar waar plaats is voor wasmachine, droger en provisie. Via de bijkeuken is de inpandige berging bereikbaar. Via de hal en de berging is de studeerkamer (ca. 15m²) te bereiken. Bijna de gehele begane grond is voorzien van een geoliede eikenhouten planken vloer en leemstuc op de wanden.
Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers (ca. 19, 14, en 10m²) en een ruime badkamer (v.v. dubbele wastafel, Whirlpool ligbad, separate dubbele douche en toilet). Via de grootste slaapkamer is het balkon aan de voorzijde bereikbaar, waar u heerlijk kunt genieten van de ochtend zon. De eerste verdieping is geheel voorzien van linoleum.
Tweede verdieping: Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Door het plaatsen van meerdere dakramen is ook hier veel lichtinval. In een separaat gedeelte is de cv-ketel en zonneboiler geplaatst. De tweede verdieping is voorzien van eikenparket.
De kavel is geheel voorzien van drainage, achterin de tuin staat een ruime houten berging voorzien van elektra.

Als u op zoek bent naar een vrijstaande villa in de jaren dertig stijl, waar u niets meer aan hoeft te doen, maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak!

Bijzonderheden:
- Een groot gedeelte van de woning is voorzien van leemstuc, dit heeft een vochtregulerende werking;
- de woning wordt verwarmd middels een Intergas HR cv-ketel uit 2007;
- warmwater mede verwarmd door zonneboiler met een zonnecollector;
- de studeerkamer en eerste verdieping zijn voorzien van elektrische vloerverwarming;
- glasvezel reeds aangelegd in de woning;
- plaats voor 3 auto´s op de oprit;
- woonoppervlakte circa 220m², inhoud 640m³, kavel 489m²;
- multifunctionele accommodatie met christelijke- en openbare basisschool en kinderopvang op loopafstand.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
489 m2
Woonoppervlakte
220 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
4 m2
Inhoud
640 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur