A. Jacobsstraat 127 , GRONINGEN

€ 295.000

Mooie helft van een dubbel woonhuis. Het is de architect van deze fraaie twee onder 1 kap woning gelukt om niet alleen een mooie tweekapper te maken, van een afstand lijkt het zelfs dat het hier gaat om een grote vrijstaande woning. Vrij gelegen aan een brede laan, aan de zuidkant van de stad, in de nabijheid van het Paterswoldse meer en de natuurgebieden tussen Groningen en Peize, maar toch ook op maar 20 fietsminuten afstand van het bruisende hart van Groningen.

U komt binnen in de hal, die voldoende gelegenheid biedt om naast de trapopgang en het toilet een garderobehoek in te richten. Vanuit de hal komt u in de L-vormige woonkamer met open keuken. De woonkamer is licht en voldoende ruim. Aan de achtergevel bevindt zich naast de eethoek de eenvoudige nette keuken, die is voorzien van een 4pits gasformuis, afzuigkap en een grote koelkast. Vanuit de keuken betreedt u de bijkeuken met wasmachine aansluiting en de CV wandketel. Dan kunt u kiezen of u de tuin of de garage in gaat. De garage is niet geisoleerd, maar wel voorzien van een loopdeur en een uitstortgootsteen.

Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers (ca. 13, 9 en 8 m²) en een badkamer met bad, douchehoek, wastafel en 2e toilet (ca. 6m2). Op de tweede etage bevindt zich een ruime zolder , waar nog ruimte is voor een 4de slaapkamer (ca. 11m2).

De achtertuin is bijzonder diep (meer dan 25meter !) en langs de garage gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- fraai gelegen in de mooie wijk Hoornse Park, aan de rand van de stad
- diepe tuin
- mogelijkheid 4de slaapkamer
- oprit biedt ruim plaats aan 2 auto's
- CV combiketel, bouwjaar november 2010

Perceeloppervlakte
484 m2
Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
380 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur